Download hier mijn volledige CV   als word bestand

Download hier mijn volledige CV   als pdf bestand
Referenties

Trecens BV (Trainingsburo) te Nijmegen
Het opzetten, inrichten en onderhouden van financiële systemen en rapportages ten behoeve van de bedrijfsvoering van de organisatie.

RTD Het Dorp BV (Revalidatie techniek) te Arnhem
Interim Controller
Aansturen en coachen van de administratie- en automatiseringsafdeling (5 FTE). Verder verantwoordelijk voor het opzetten en verzorgen van management rapportages voor directeur en commissarissen. Tevens Verantwoordelijk voor het slagvaardiger inrichten van het ERP systeem (ISAH en Omnivers van UNIT4), en het mede vormgeven aan de organisatieverandering.

Specialized Europe BV (fietsenfabrikant) te ’s-Heerenberg
Het opzetten/inrichten en onderhouden van een balans dossier t.b.v. maand- en jaarafsluiting, en het doen van aanbevelingen m.b.t. de inrichting van de AOIB.

Eco Direct Nederland BV (Houtbeleggingen Costa Rica) te Arnhem
Interim Controller (lid MT)

PTC+ Hoofdkantoor te Barneveld
Interim Controller
Het opzetten en verzorgen van management rapportages voor directie en bestuur.

PTC+ te Ede en Barneveld
Interim Hoofd Administratie en Algemene Zaken (lid MT)
Tijdelijk aansturen en coachen van de afdeling ondersteuning
(16 FTE).

RTD Het Dorp te Arnhem
Interim Controller (lid MT)
Tijdelijk “hands on” aansturen en coachen van de administratieve afdeling (4 FTE). Tevens verantwoordelijk voor de implementatie van het nieuwe ERP systeem (ISAH en Omnivers van UNIT4). Verder verantwoordelijk voor de managementrapportages in algemene zin, de AO/IC binnen de organisatie, het afsluiten van het jaarwerk 2002 en het onderhouden van de contacten met de externe accountant.

AV Flexologic BV te Alphen a/d Rijn
Interim Controller (lid MT)
Tijdelijk “hands on” aansturen en coachen van de administratieve afdeling (4 FTE) van AV Flexologic. Verantwoordelijk voor interne managementrapportages ten behoeve van aandeelhouders en directie, liquiditeitsplanning, administratieve organisatie en interne controle. Onderhoudt tevens contact met accountant, belastingadviseur en financieringsmaatschappij.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u om eens van gedachten te wisselen over wat Havanz voor ú kan betekenen. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen!