Bedrijfskundig advies

Uw bedrijf is continue in beweging. Als ondernemer neemt u vaak en veel beslissingen. Over alledaagse zaken binnen uw bedrijf, maar ook over onderwerpen die van groot belang zijn voor de toekomst van uw onderneming door bijvoorbeeld veranderende marktomstandigheden en economische fluctuaties. Bedrijfskundig advies van buitenaf werkt verhelderend. Een andere kijk en nieuwe kennis kunnen uw bedrijf net de impuls geven dat het nodig heeft.

Bij Havanz ligt het accent op de sociale bedrijfskunde, waarbij een integrale benadering van een organisatie centraal staat. De nadruk ligt op het slagvaardig opereren van organisaties in hun omgeving. Hoe organiseer je het vermogen van een organisatie om vooruit te lopen op of zich aan te passen aan ontwikkelingen in de markt? Hoe organiseer je het vermogen producten en diensten op een beheersbare manier voort te brengen? Bij deze vraagstukken staan de rol van mensen, hun onderlinge communicatie en de structuren waarin zij werken centraal. Hoe richt je organisaties en hun relaties met hun omgeving in zodat je innovatief kunt zijn, de talenten van medewerkers verder kunt ontwikkelen en gebruiken en kennis op een productieve wijze wordt gedeeld en toegepast? Centraal staat de vraag hoe voorwaarden te scheppen voor dit type elementaire vragen. Havanz kan u hierbij als onafhankelijk bedrijfskundig adviseur van dienst zijn.

Wanneer u meer informatie wilt of een vrijblijvende afspraak wilt maken kunt u altijd contact met ons opnemen om eens van gedachten te wisselen over wat Havanz voor รบ kan betekenen.