Parttime Controller

Grip op het reilen en zeilen van de onderneming is voor een ieder belang. Voor grotere ondernemingen is dat niet zo’n probleem. Zij hebben de mogelijkheid om fulltime een controller in dienst te nemen. Voor het middenbedrijf en starters is dit een ander verhaal. Zij hebben ook de behoefte aan iemand met die de financiële situatie goed in de gaten houdt, maar de mogelijkheid de vraag op fulltime basis in te vullen is er op dit moment (nog) niet. Havanz heeft als oplossing parttime controlling. Havanz fungeert dan een aantal uren of dagen per week als de strategisch denkende financiële rechterhand van het bedrijf.

Met name voor directies van jonge bedrijven die willen doorgroeien, en dus behoefte hebben aan hoogwaardige managementkennis, is parttime controlling een uitstekende oplossing. Omvang en planning van de inzet worden exact afgestemd op de behoefte van het bedrijf. Wanneer deze behoefte na verloop van tijd verandert, verandert dus ook de inzet van Havanz.

Dit heeft voor u als ondernemer een aantal voordelen, zoals:

  • Periodiek, enkele dagen per maand, kwartaal of jaar, zo vaak als u dat wilt worden de cijfers geanalyseerd en rapportages opgesteld zodat de juiste stuurinformatie tijdig beschikbaar is.
  • De parttime controller is bekend met uw onderneming zodat in onverwachte situaties, zoals bijvoorbeeld ziekte, kan worden bijgesprongen.
  • De parttime controller is een volwaardige sparringpartner voor de directie die bij belangrijke beslissingen, zoals nieuwe investeringen, kan meedenken.
  • Ook voor overleg met accountant, fiscalist, banken en aandeelhouders.
  • De parttime controller kan er tevens voor zorgen dat de administratie efficiënter wordt gevoerd of dat er een beheersinstrumentarium wordt ontwikkeld.
  • Kosten zijn beperkt en overzichtelijk

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u om eens van gedachten te wisselen over wat Havanz voor ú kan betekenen. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen!